(Mee)denken in oplossingen

Ben van der Meijden B.V.

Bouwen met vertrouwen

Offerte nodig? Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Disclaimer

Dank voor uw bezoek aan onze website. Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.benvandermeijden.nl, opgesteld door Ben van der Meijden B.V. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Ben van der Meijden B.V. te Veenendaal, ingeschreven onder KvK nummer 30173450. Ben van der Meijden B.V. gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft Ben van der Meijden B.V. geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links. Ben van der Meijden B.V. verzamelt via deze website geen persoonlijke gegevens tenzij u deze vrijwillig en door eigen invoer verstrekt.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ben van der Meijden B.V. is het niet toegestaan informatie van deze website, zoals tekst, fotomateriaal of films, te gebruiken. Het intellectueel eigendom van deze website berust bij Ben van der Meijden B.V.

Ben van der Meijden B.V. streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Deze website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Ben van der Meijden B.V. is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites. Ben van der Meijden B.V. is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan, die voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.benvandermeijden.nl op deze pagina.

Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via info@benvandermeijden.nl.

Ben van der Meijden B.V.
Middelbuurtseweg 31a
3903 LB Veenendaal