(Mee)denken in oplossingen

Ben van der Meijden B.V.

Bouwen met vertrouwen

Offerte nodig? Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Over ons

Al meer dan 25 jaar: (mee)denken in oplossingen!

Bouwbedrijf Ben van der Meijden B.V. realiseert nieuwbouwprojecten, verbouwingen, aanbouwen, opbouwen, renovatie en onderhoud. Wij verzorgen het gehele bouwtraject, van ontwerp tot en met oplevering.

Daarvoor schakelen wij waar nodig onze vertrouwde en betrouwbare bouwpartners in: architecten, tekenbureaus, stukadoors, dakdekkers, schilders, installatietechnici etc. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde bureaus en bedrijven. Wij sturen deze bouwpartners aan; u heeft één aanspreekpunt: Bouwbedrijf Ben van der Meijden B.V.

Onze kracht: onze mensen

Wij investeren in onze mensen: zij zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholingen. Ons personeel bestaat uit vakmensen met een passie voor het maken van mooi werk. Zij leveren kwaliteit en komen hun afspraken na. Zij  weten wat het is om bij particulieren te verbouwen en gedragen zich daarnaar.

Persoonlijke aandacht

Geen klus kan tot tevredenheid worden uitgevoerd als wij niet precies weten wat uw plannen zijn. Daarom luisteren wij goed naar onze opdrachtgevers, en checken we voortdurend of wens en werkelijkheid overeen komen. Persoonlijke aandacht voor uw opdracht: dat is ons werk.

Strakke planning

Wij houden ons aan de gemaakte planning. Als de opdracht wordt veranderd of uitgebreid passen wij de planning aan, uiteraard in overleg.

Duurzaam bouwen

Voor ons is duurzaamheid niet alleen een actueel thema, maar ook dagelijkse praktijk. Wij streven voortdurend naar de balans tussen mens, milieu en maatschappij. Wij bouwen met duurzame materialen die een hoge isolatiewaarde hebben en daardoor een energiezuinige werking. Wij adviseren u graag op het gebied van milieuvriendelijke materialen en tevens in het energiezuinig bouwen of verbouwen van uw woning.

Erkend leerbedrijf

Omdat wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen willen werken, dragen wij bij aan de opleiding van jonge mensen. Wij zijn erkend leerbedrijf en leiden leerlingen op in de praktijk van de bouw. Bouwbedrijf Ben van der Meijden B.V. is actief betrokken bij leer- en werktrajecten en stimuleert jonge mensen om te kiezen voor de prachtige bouwsector.