(Mee)denken in oplossingen

Ben van der Meijden B.V.

Vakmanschap in montage

Offerte nodig? Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Onze aanpak

1. Dag één

Wij zijn het liefst betrokken vanaf dag één. Hoe eerder wij mee mogen denken, hoe beter we onze expertise kunnen inbrengen.

2. Oriëntatie

Bespreking van de details is niet alleen van belang voor de juiste input voor de offerte die wij maken. Het is ook met onze potentiële opdrachtgever het proces doordenken, waarbij wij vanuit onze expertise een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan beslissingen over maatvoering en planning. Bijvoorbeeld: door kozijnen met de juiste detaillering te bestellen kunnen ventilatieroosters of Holonite-elementen direct goed gemonteerd worden. Dat bespaart tijd en geld.

3. De offerte

De offerte is de volgende stap. Daarin staat tot in detail waaraan onze uren besteed worden en voor welke materialen we kiezen.

4. Offertebespreking

Wij besteden veel tijd aan uw offerte. Wij kunnen een gedetailleerde toelichting geven op ieder onderdeel van deze offerte. Bent u tevreden? Dan hopen we dat we de opdracht mogen uitvoeren.

5. Go!

Gaat u met Ben van der Meijden B.V. in zee? Daar zijn wij blij mee. En we weten zeker dat we u ook blij en tevreden kunnen maken.

6. Leveranciers

Ons inschakelen betekent dat wij u ontzorgen. Daarom maken wij de afspraken met leveranciers, daar heeft u geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat het in één keer goed gaat.

7. Planning

Vanaf de start van de werkzaamheden houden we de planning strak, in nauw overleg met uw uitvoerder. U plant uw bouwproces, wij passen onze montageplanning daarop aan.

8. Start van de bouw

Materialen zijn besteld, de planning is helder, we kunnen starten. Onze specialistische mensen gaan met plezier aan de slag.

9. Levering materialen

Te laat leveren van materialen is geen optie. Wij doen er alles aan om zonder ongewenste onderbrekingen aan uw project te werken. Materialen mogen ook niet te vroeg geleverd worden! Uit ervaring weten we dat te vroeg geleverde materialen kunnen beschadigen of verdwijnen. Wij houden deze planning nauwlettend in de gaten.

10. Uitvoering

Op kantoor bewaakt Nico Vink de overall-planning. Op de bouw is onze meewerkend voorman uw aanspreekpunt. Hij is goed geïnformeerd en werkt dagelijks aan uw project. We overleggen graag tijdig over de inzet van extra mensen. Zo bewegen wij vloeiend mee met uw project. De lijnen zijn kort!

11. Oplevering

Wij willen, net als onze opdrachtgevers, geen opleverpunten aan het einde van een project. Daarom bewaken wij continu de kwaliteit, in samenwerking met uw uitvoerder.